Küçükçekmece Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Küçükçekmece Anadolu İmam hatip Lisesini eğitim-öğretim ve kültür alanında ulusal ve uluslararası standartlarda kaliteli ve modern hizmet veren eğitim öğretim kurumları arasında prestij sahibi bir kurum haline getirmektir.

Misyon: Ülkemizin kalkınmasına,milli ,ahlaki,dini,manevi ve kültürel değerleri benimseyen,koruyan,geliştiren,zamanın ruhunu okuyabilen,vatanını ve milletini seven bir neslin yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve öğretim faaliyetlerinde bulunmaktır.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kontenjanı: 400

Telefon - 212 6787011

WEB - https://kucukcekmeceaihl.meb.k12.tr

Adres - İSTASYON MAHALLESİ. İSTASYON CADDESİ GÖL KONUTLARI NU.56. KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL , EPosta kucukcekmeceaihlhotmail.com

Yerleşim Yeri - İSTASYON MAH. İSTASYON CADDE NO:56 PK:34 KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

Ulaşım kitelli-Küçükçekmece Metrobüs, Taştepe-Sefaköy Metrobüs, Atakent-Yenibosna minibüs hatları ve 98S, 79Y, 76İY İETT otobüs hatları ile okulumuza rahatlıkla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 4 km